• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни зруйнували Лисичанськ на 60%

    Опубликовано: 2022-06-03 12:00:47

    У Лисичанську російські військові зруйнували інфраструктуру та житловий комплекс на 60%. Про це в ефірі національного телемарафону заявив керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка.

    "Обстріли з кожним днем стають все більш потужними. Окупанти без перерви гатять по всьому місту. У Лисичанську немає світла, газу, електроенергії, телефонного зв'язку та інтернету", — резюмував Заїка.

    Станом на початок червня у місті залишаються 20 тисяч мешканців. Основна траса Бахмут-Лисичанськ, якою можна виїхати з Лисичанська, знаходиться під контролем ЗСУ, але постійно обстрілюється. При цьому до міста продовжують доставляти гуманітарну допомогу.

    У Маріуполі зруйновано понад 90% усіх житлових багатоповерхових будинків. По 60% або 1560 будинках російські військові завдали прямого удару. 1040 багатоповерхівок (40%) знищено внаслідок бомбардувань з боку ворога.

    Внаслідок бомбардувань з боку російської армії у місті пошкоджено щонайменше 57 шкіл та 70 дитсадків, з них зруйновано 23 та 28 відповідно. 

    При цьому тепер окупанти заявляють, що жителі міста самостійно відновлюватимуть власне житло, яке зруйнували російські військові.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.