Росіяни зруйнували Лисичанськ на 60%

03 июн, 12:00

У Лисичанську російські військові зруйнували інфраструктуру та житловий комплекс на 60%. Про це в ефірі національного телемарафону заявив керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка.

"Обстріли з кожним днем стають все більш потужними. Окупанти без перерви гатять по всьому місту. У Лисичанську немає світла, газу, електроенергії, телефонного зв'язку та інтернету", — резюмував Заїка.

Станом на початок червня у місті залишаються 20 тисяч мешканців. Основна траса Бахмут-Лисичанськ, якою можна виїхати з Лисичанська, знаходиться під контролем ЗСУ, але постійно обстрілюється. При цьому до міста продовжують доставляти гуманітарну допомогу.

У Маріуполі зруйновано понад 90% усіх житлових багатоповерхових будинків. По 60% або 1560 будинках російські військові завдали прямого удару. 1040 багатоповерхівок (40%) знищено внаслідок бомбардувань з боку ворога.

Внаслідок бомбардувань з боку російської армії у місті пошкоджено щонайменше 57 шкіл та 70 дитсадків, з них зруйновано 23 та 28 відповідно. 

При цьому тепер окупанти заявляють, що жителі міста самостійно відновлюватимуть власне житло, яке зруйнували російські військові.

Віта Молодан

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/526784.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua