• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні відкрито приблизно 40 справ щодо можливого фінансування війни

    Опубликовано: 2022-06-02 18:00:23

    В Україні розслідують приблизно 40 кримінальних проваджень за фактами можливого фінансування війни. Про це повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко, інформує УНН.

    Цитата

    "З початку війни слідчі Національної поліції розпочали близько 40 кримінальних проваджень за ознаками можливого фінансування війни чи тероризму. Тільки Департаментом стратегічних розслідувань протягом двох місяців від початку війни було поставлено на контроль більше семи тисяч резидентів, які мали або могли мати бізнес-відносини з країною-агресором, Білорусією в тому числі", – зазначив Клименко.

    Додамо

    Голова Нацполіції зазначив, що встановлено майже 2600 компаній, які належать особам з рф або білорусі.

    Поліцейські документують можливу причетність службових осіб державних підприємств, приватної форми власності та іноземних громадян до фінансування країни-агресора.

    Нагадаємо

    СБУ викрила російську агентуру в Укроборонпромі та затримала колаборантів, які розвідували позиції ЗСУ на сході України.

    Вікторія Данильченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.