• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені попередили про шкоду суші для здоров’я

    Опубликовано: 2022-06-02 08:48:23

    Морські водорості накопичують в собі небезпечні метали, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Любителі японської кухні можуть зіткнутися з серйозними проблемами зі здоров’ям у тому випадку, якщо вони регулярно вживають суші. Про це заявили фахівці, які провели масштабне дослідження. Виявилося, що більшість інгредієнтів, з яких готують суші, є смертельно небезпечними для здоров’я, інформує Ukr.Media.

    Зокрема, морські водорості накопичують в собі небезпечні метали, які не виводяться з організму. Крім того, фахівці підкреслили, що червоні сорти норі, які використовують в кулінарії для обертання рибних страв, і деякі інші морські рослини є рекордсменами за містом миш’яку, урану, міді, свинцю.

    В ході дослідження вчені встановили, що більшість цих продуктів містять небезпечні речовини, норма яких критична. Втім, фахівці також додали, що не тільки прихильники японської кухні наражають себе на небезпеку.

    Вони застерегли тих, хто для приготування страв використовує спеціальні приправи і сухі добавки, виготовлені з морських рослин. За словами експертів, морські водорості та інші рослини представляють користь для організму, але лише в тому випадку, якщо вживати їх нерегулярно. Вони є джерелами йоду, цинку, марганцю і селену, необхідних для гарного самопочуття, однак у всьому потрібно знати міру.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.