• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Популярний напій виявився жироспалювачем

    Опубликовано: 2022-06-02 06:34:42

    Крім естетичного фактора у втраті зайвих кілограмів, напій може сприяти лікуванню діабету.

    У Медичній школі Ноттінгемського університету вчені встановили, що один з найпопулярніших напоїв є природним і якісним жироспалювачем. Про це повідомляє Medikforum.

    Нові дослідження британських вчених підтверджують результати їхніх колег з усього світу про те, що кава сприяє схудненню. Виявилося, що кава стимулює клітинну активність бурого жиру, що відповідає за «миттєву поставку» енергії організму і його обігрів.

    Щоб виконувати свої функції, клітини коричневого жиру інтенсивно спалюють цукор, жир, калорії і сприяють схудненню.

    В ході експерименту з добровольцями виявилося, що після вживання кави бурий жир розігрівається, а його клітини збільшують свою активність.

    Таку особливість напою фахівці пропонують використовувати для боротьби з діабетом. Саме реакція клітин коричневої жирової тканини на каву може стати ключем до вирішення ожиріння.

    Раніше в рамках іншого наукового дослідження повідомлялося, що кава допомагає зберегти струнку фігуру. Також писалося про те, що експерти визначили, який спосіб приготування кави найбільш корисний.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.