• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін планує повернути ПДВ на імпортні товари – депутат

    Опубликовано: 2022-05-30 14:30:28

    Кабінет міністрів запропонує Верховній Раді повернути податок на додану вартість на імпортні товари, заявив заступник голови комітету з питань фінансів, податкової й митної політики Ярослав Железняк.

    "Виявляється, Кабмін (Мінфін/Мінеконом) підтримав внесення законопроєкту про повернення всіх мит і ПДВ на імпортні товари (без авто й палива). Буде незабаром від уряду зареєстрований у Раді", – написав Железняк у своєму Telegram-каналі.

    27 травня про наміри уряду повернути податки на імпорт повідомив міністр фінансів Сергій Марченко.

    "На першому етапі ми хочемо повернути ПДВ на імпортні товари. Це означає, що ми підтримуємо вітчизняних товаровиробників. Ми хочемо повернути ввізні мита на імпортні товари. Це також для того, щоб підтримати національних виробників", – розказав він в ефірі національного телемарафону.

    Міністр пояснив, що відновлення нормальної роботи податкової та митної системи потрібне, щоб збалансувати державний бюджет.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.