• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фільм виробництва Одеської кіностудії «Чому я живий» здобув перемогу на фестивалі у Каннах

    Опубликовано: 2022-05-26 12:00:11

    Кінофільм українського режисера Вілена Новака “Чому я живий” здобув перемогу у номінації Best Feature Film Director на канському фестивалі Silk Road Film Awards Cannes.

    Про це у Facebook повідомила прес-служба Одеської кіностудії.

    "На фестивалі Silk Road Film Awards Cannes фільм Одеської кіностудії "Чому я живий" режисера Вілен Новак здобув перемогу у номінації "Найкращий режисер повнометражного фільму" (Best Feature Film Director)", - йдеться у повідомленні.

    У кіностудії зазначили, що сюжет фільму "Чому я живий" заснований на реальних подіях, які мали місце у передвоєнному 1940-му та в наступні роки у Маріуполі.

    "Юні Фрося та Льончик мріють про весілля, але батько дівчини проти євреїв у сім'ї. Але життя закоханих назавжди змінюється, коли в їхні будинки та ще мільйони людей приходить війна", - наголосили у кіностудії.

    Зазначимо, що виробнича асоціація Шовкового шляху (Silk Road Film Awards Cannes) зародилася у Каннах у 2019 році. Її мета – просувати професіоналів кіно та музики переважно з країн Шовкового шляху та з усього світу.

    Нагадаємо, що про війну у Маріуполі вийшов документальний фільм "Хроніки пекла".

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.