• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дуда: Дуже розраховую, що Україна переможе та поверне всі свої території

    Опубликовано: 2022-05-20 14:30:50

    Президент Польщі Анджей Дуда хоче, щоб Україна перемогла у війні з Росією та повернула собі всі тимчасово окуповані території у межах міжнародно визнаних кордонів. Про це він сказав в інтерв'ю Polska Times.

    Його попросили спрогнозувати, чим закінчиться війна в Україні та якою буде доля російського диктатора Володимира Путіна.

    "Я можу сказати, як я хотів би, щоб ця війна закінчилася. Я хотів би, щоб це закінчилося тим, що Україна повернула собі всю свою територію в межах міжнародно визнаних кордонів", – відповів президент Польщі.

    За словами Дуди, такий результат війни – надзвичайно важливий для нього, безпеки Польщі та майбутнього.

    "Це буде означати, що політично Україна виграє цю війну. Я дуже на це розраховую, намагаюся всіляко підтримувати, тому що вважаю, що це справедливо і так має бути. Я хотів би, щоб Україна змогла перебудуватися, допомогти їй, щоб вона існувала у своїх кордонах як велика, процвітаюча країна, наш сусід, друг і союзник", – підсумував він.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.