• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Швейцарія відновлює роботу посольства в Києві

    Опубликовано: 2022-05-20 09:45:13

    Швейцарія відновлює роботу посольства в Києві через 2,5 місяці після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У найближчі кілька днів п'ять співробітників посольства повернуться до Києва.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ Швейцарії.

    Посол Швейцарії Клод Вільд повернеться до Києва з командою з чотирьох співробітників, яких можна перевести на іншу роботу. У посольстві Швейцарії продовжуватиме працювати місцевий український персонал.

    Фізична присутність посла Швейцарії та його команди полегшить контакти з українською владою, що також важливо у зв'язку з конференцією з відновлення України (URC2022), яка пройде в Лугано 4 і 5 липня.

    У найближчі тижні команда посольства також займеться такими ключовими питаннями, як координація проектів відновлення і розвитку та гуманітарної допомоги, а так само висвітленням ситуації в Україні в ЗМІ.

    ВАЛЕРІЯ ПОЛІЩУК

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.