• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У НАТО не виключають, що Україна може відвоювати в окупантів Крим та увесь Донбас – CNN

    Опубликовано: 2022-05-19 13:15:30

    Найближчими тижнями в НАТО не очікують великих успіхів на полі бою як для агресора-Росії, так і для України, проте вважають, що остання здатна відвоювати окуповані росіянами Донбас та Крим. Про це з посиланням на слова анонімного військового представника НАТО, знайомого з розвідданими, пише CNN.

    "Я думаю, що якийсь час ми будемо в глухому куті", – сказав чиновник.

    За його словами, поточна дискусія в НАТО полягає в тому, що "імпульс" у протистоянні "значно" змістився на користь України, і дебати в колах Альянсу про те, чи можливо, щоб Україна повернула собі Крим та захоплені Росією території Донбасу, "вже завершено".

    "Я думаю, що вони могли би [відвоювати Крим та Донбас], так. Не зараз, не скоро, але якщо вони зможуть продовжувати боротися, думаю, так", – сказав представник НАТО.

    Зокрема він засумнівався, "чи вони повинні битися за повернення своєї території", натякаючи на якусь, як пише CNN, "можливу негативну реакцію місцевого населення в деяких з цих районів".

    Евгений Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.