• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, на скільки продовжать воєнний стан і мобілізацію в Україні

    Опубликовано: 2022-05-19 13:00:40

    Президент України Володимир Зеленський пропонує продовжити термін дії воєнного стану в Україні та загальної мобілізації на 90 днів.

    Про це йдеться на сайті Верховної Ради України.  

    "… продовжити строк дії воєнного стану в Україні з 5 годин 30 хвилин 25 травня 2022 року строком на 90 діб", - йдеться у законопроєкті.

    Мотивом до такого рішення стало продовження широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Також Зеленський видав указ про продовження термінів проведення загальної мобілізації.

    "…продовжити з 25 травня 2022 року строк проведення загальної мобілізації на 90 діб", – йдеться у законопроєкті про затвердження указу. 

    Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зареєстрував проекти законів про продовження військового стану в Україні після 24 травня та про продовження мобілізації.

    Наразі військовий стан в Україні діє до 25 травня, таким чином глава держави пропонує продовжити його знову. Зокрема, загальну мобілізацію своїм указом президент оголосив із початком повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.