• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені виявили, який нічний перекус здатен прискорити метаболізм в організмі під час сну

    Опубликовано: 2022-05-19 08:08:58

    Для прискорення метаболізму вночі ввечері варто їсти сир.

    Цей перекус цілком можливо здійснити вночі, за пів години до сну — згідно з дослідженням, вжитий у такий час, він може прискорювати метаболізм людини, поки та спить. Фахівці радять використовувати для такого перекусу сир, інформує Ukr.Media.

    Схуднення під час сну — здається, що це занадто добре, щоб бути правдою. Але нещодавнє дослідження, опубліковане у British Journal of Nutrition, показало: такий продукт як сир цілком може бути нічним перекусом, що допомагає ставати стрункішими. Він здатен активізувати метаболізм під час сну.

    Дослідники виявили, що для прискорення обмінних процесів у організмі достатньо з’їдати лише 30 грамів сиру.

    «Його вживання позитивно впливає на швидкість метаболізму і регенерацію м’язової тканини завдяки компоненту казеїну — що міститься у молочних продуктах і сирі. Він повільно перетравлюється, забезпечуючи м’язи високоякісним білком на кілька годин. Таким чином, для вироблення енергії організму не доводиться витрачати у нічний час власний білок, він використовує для цього вуглеводи і жири, що й сприяє схудненню», — пояснили фахівці.

    Тим, хто не полюбляє сир, вчені радять використовувати протеїнові коктейлі — метаболічна відповідь організму на їх споживання практично ідентична.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.