• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу

    Опубликовано: 2022-05-18 11:30:33

    У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області з перших тижнів повномасштабної війни активно розвивається партизанський рух. На кінець травня місцеві жителі перейшли до ліквідації російських військових високого рангу.

    Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація у Facebook.

    "Окупанти цю ситуацію намагаються приховати. Але сьогодні у місті російські військові посилено перевіряли приватний транспорт, ймовірно, у пошуках партизанів", - зазначають у ОВА.

    Крім того, мешканці тимчасово окупованих населених пунктів відмовляються навіть контактувати з окупантами. В ОВА розповіли, що у селі Велика Білозерка Василівського району росіяни спробували роздавати гуманітарну допомогу. Там від окупантів її взяли лише 5 людей.

    Тим часом у Мелітополі військові РФ грабують підприємства. Вони вже дісталися заводу "Гідромаш" та Мелітопольського заводу автотракторних запчастин.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.