• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку війни асоціація амбулаторної медицини залучила 300 тонн гуманітарної допомоги від донорів з-за кордону та українського бізнесу

    Опубликовано: 2022-05-05 16:30:32

    Голова Української асоціації лікарів амбулаторної медицини Артем Сводковський розповів, що з початку повномасштабної війни на території України представникам ААМ вдалось залучити близько 300 тонн різноманітної гуманітарної допомоги від представників українського бізнесу, банківського сектору та донорів з країн Європи й США, повідомляє УНН з посиланням на сайт асоціації.

    Цитата

    “У мирний час наша асоціація займалась сприянню охороні та зміцненню здоров’я народу України. З початком повномасштабної війни пріоритети змінились. Тепер члени ААМ спрямували всі свої зусилля на підтримку українців, які цього дійсно потребують, а саме - переселенців, військових, медиків”, - повідомив Артем Сводковський.

    Деталі

    За останні два місяці члени Асоціації амбулаторної медицини залучили майже два десятки великих траншів гуманітарної допомоги. Їх надали донори, в основному, колеги-медики та інші благодійники з Польщі, Данії, США. Не залишилися осторонь й вітчизняна бізнес-спільнота та наші співвітчизники з західної частини України: зокрема свою допомогу надав МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Також сприяв підтримці ААМ й банківський сектор - ПУМБ.

    До теми

    З 24 лютого представники українського бізнесу пожертвували на допомогу армії та гуманітарну підтримку населення щонайменше 140 млн дол. Найсуттєвішу допомогу надав Рінат Ахметов, Віктор Пінчук та Юрій Косюк.

    Ірина Макаренко
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.