• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські консульські установи за кордоном тимчасово припинили надання послуг чоловікам призовного віку

    Опубликовано: 2024-04-24 12:00:53

    Українські консульські установи за кордоном тимчасово припинили надання послуг чоловікам призовного віку. За інформацією ZN.UA, це рішення зумовлене листом першого заступника міністра закордонних справ України Андрія Сибіги, який надійшов до редакції.

    У листі зазначено, що з метою запобігання уникненню військового обліку та наявності військово-облікових документів, з 23 квітня 2024 року тимчасово призупинено надання консульських послуг чоловікам віком від 18 до 60 років. Це рішення прийнято в контексті триваючої збройної агресії Російської Федерації проти України.

    Окрім того, центр обслуговування громадян "Паспортний сервіс" зазначив, що видачу готових документів у закордонних підрозділах ДП "Документ" призупинено тимчасово з технічних причин. Однак видача документів залишається можливою для дітей до 12 років.

    Подача заяв на оформлення паспортних документів залишається у звичайному режимі, проте видача паспортів обмежена лише дітям до 12 років через відсутність потреби у біометричній верифікації.

    У центрі обслуговування зазначили, що про поновлення роботи систем видачі документів у закордонних філіях буде повідомлено клієнтів пізніше.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.