• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна більше не ввійде в таке дипломатичне болото: Зеленський про замороження конфлікту

    Опубликовано: 2022-05-04 17:00:00

    Президент України Володимир Зеленський заявив, що не погодиться на замороження конфлікту з росією та назвав цей процес "дипломатичним болотом". Про це він заявив під час виступу на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    "Ми не підемо на заморожений конфлікт. Я прийшов в президенти, коли був Мінськ-1, Мінськ-2, були відповідні документи, які порушувалися, значить, я можу відверто сказати, що це були несерйозні документи. Були домовленості на папері, це був заморожений такий конфлікт. Я проти, такого документа у нас точно не буде", - сказав Зеленський.

    Деталі

    За словами президента, Україна не порушувала Мінські угоди й не виходила з переговорного процесу. Це зробила росія, розпочавши повномасштабну війну.

    "Ми зараз не виходили з Мінську, з нього вийшов 24 лютого російський лідер, сказав це публічно, і вони почали "військову операцію", хоча ми розуміємо, що це війна, повномасштабне вторгнення. Тому вони вийшли, і більше в таке дипломатичне болото Україна точно не піде", - зазначив Зеленський.

    Доповнення

    Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зазначив, що Україна підтримує мирні ініціативи, запропоновані Польщею, однак вони не мають заморожувати конфлікт.

    Повідомляли, що президент Польщі Анджей Дуда на саміті НАТО мав намір запропонувати ввести миротворчу місію в Україну.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.