• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Економічна ізоляція рф та допомога Україні: Зеленський назвав фактори ефективної реакції на російську агресію

    Опубликовано: 2022-05-04 16:00:07

    Президент України Володимир Зеленський розповів про три фактори, які можуть забезпечити ефективну реакцію світу на російську агресію, серед них економічна ізоляція рф. Про це глава української держави заявив під час виступу на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    "Ефективна реакція світу на російську агресію – це найбільш реальний із можливих запобіжників інших війн у майбутньому. Але що потрібно для ефективності її, що потрібно саме зараз? Перше - повна ізоляція агресора, передусім економічна. Друге – достатня допомога Україні, щоб вистояти в цій війні та зберегти свободу. Третє – відбудова зруйнованого війною", - розповів Зеленський.

    Деталі

    Президент зазначив, що коли це все буде виконано, росія, і кожен інший потенційний агресор побачать, що війна не дозволить нічого досягти.

    Доповнення

    Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон під час свого виступу перед Верховною Радою оголосив про новий пакет військової допомоги та висловив віру в перемогу України у війні з росією.

    Нагадаємо

    Голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель повідомив, що Євросоюз готує шостий пакет санкцій проти росії, в рамках якого відключить нові банки від системи SWIFT, запровадить заходи щодо відповідальних за дезінформацію та імпорту російської нафти.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.