• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Данія допоможе у відбудові України - Шмигаль

    Опубликовано: 2022-05-04 09:45:58

    В понеділок, 2 травня, до Києва завітав глава МЗС Королівства Данії Єппе Кофод. Під час особистої зустрічі з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем Кофод обговорив відбудову України. Про це повідомляє УНН, посилаючись на заяву прем’єр-міністра.

    Цитата

    "Подякував за рішення взяти участь у відбудові міста Миколаїв разом з іншими міжнародними партнерами. Також уже найближчими днями в Україну надійде обладнання й техніка, що допоможе у відновленні звільнених міст", - написав прем’єр.

    Деталі

    Також Шмигаль разом з очільником МЗС Данії обговорили постачання військової техніки, посилення санкцій проти росії та відмову від російських енергоносіїв.

    "Порушив питання диверсифікації джерел постачання газу. Звернувся із пропозицією розглянути можливість постачання в Україну сировини, необхідних для аграріїв, і нафтопродуктів, оскільки ворог цілеспрямовано намагається зірвати посівну й спричинити дефіцит пального", - резюмував він.

    Доповнення

    Міністр закордонних справ Данії Єппе Кофод відвідав зруйнований російськими окупантами Ірпінь під Києвом.

    "Міністр закордонних справ Данії Єппе Кофод та чимало європейських журналістів в Ірпені. Розказуємо, показуємо, пояснюємо. Лише разом із європейською спільнотою ми можемо зупинити путінську орду і не допустити її подальшу загарбницьку ходу Європою", — написав мер міста Маркушин.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.