• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В яких випадках оселедець принесе лише користь

    Опубликовано: 2022-05-02 13:48:40

    Найбільшу небезпеку, за даними медиків, представляє консервант уротропін, який значиться на етикетці як добавка Е239. Крім того, через високий вміст солі, оселедець не рекомендується при захворюваннях нирок і хвороб сечового міхура, інформує Ukr.Media.

    Тому лікарі радять готувати оселедець не засолюючи — в духовці або на пару, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    При цьому сам по собі оселедець корисний — в ньому міститься вітамін D, плюс в ньому мало алергенів, і він є джерелом корисних жирів.

    Чоловікам варто додати його в раціон з метою профілактики інфарктів, інсультів і ниркових захворювань, а жінкам — при вагітності і в період менопаузи. У 100 г оселедця лише 260 ккал, таким чином, його необов’язково уникати і тим, хто на дієті.

    При покупці оселедця зверніть увагу на його зябра — вони мають бути темно-червоними і пружними. Також загляньте рибині в очі — переконайтеся, що вони червоні і чисті.

    Тушка повинна мати нормальний запах, бути пружною і чистою. Зберігається солоний оселедець не довше місяця.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.