• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Слово «рашизм» залишиться у світовій історії – Зеленський

    Опубликовано: 2022-04-25 13:00:49

    У світовій історії залишиться таке поняття як "рашизм". Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції.

    За словами глави держави, "рашизм" – це поняття, яке буде в історичних книжках, буде в умовних вікіпедіях, залишиться на уроках.

    "І за партами маленькі діти в усьому світі вставатимуть і відповідатимуть вчителям, коли цей "рашизм" розпочався, на якій землі і хто допоміг у боротьбі за свободу проти саме цього страшного поняття" , – розповів Зеленський.

    Він наголосив, що слово "рашизм" ніхто не вигадував, проте його повторюють і в Україні, і в Європі.

    "Не просто так усі кажуть, що це "рашизм". Знаєте, слово нове, а вчинки такі самі, як були 80 років тому в Європі. Тому що за всі ці 80 років, якщо ви проаналізуєте, на нашому континенті таких варварств просто не було", – наголосив Зеленський.

    Крім цього, президент України заявив, що дії російських окупантів на території нашої країни є нацизмом.

    "Те, що вони робили – вбивали, катували, все, що вони робили з дітьми, маленькими, насильство над маленькими дітьми, зґвалтування, все, що відбувалося – це нацизм", – заявив Зеленський.

    Раніше Зеленський заявив, що Україна вийде з будь-яких переговорів із Росією, якщо російські війська знищать людей у Маріуполі, а представники окупаційної адміністрації проведуть так званий "референдум" на тимчасово окупованих територіях.

    Дмитро Нарожний

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.