• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З яким овочем не можна поєднувати картоплю

    Опубликовано: 2022-04-22 18:48:38

    Картопля є одним з найбільш популярних і корисних продуктів, але часом її вживання може привести до проблем зі шлунком, інформує Ukr.Media.

    Як зазначають фахівці, в картоплі міститься велика кількість крохмалю і білка, які сприяють поліпшенню травлення. Також овоч з сімейства пасльонових за рахунок високого вмісту калію допомагає в профілактиці підвищеного тиску, а також допомагає виведенню з організму токсинів, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Він особливо корисний для прекрасної половини людства через наявність клітковини, що сприяє підтримці краси і молодості.

    Однак попри всі корисні властивості, смажену картоплю у жодному разі не варто заїдати помідорами, зазначає автор статті. Таке поєднання може ускладнити процес засвоєння поживних речовин, і стати причиною розладу травлення.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.