• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільша нафтогазова копання Японії відмовилася купувати нафту в Росії

    Опубликовано: 2022-04-21 10:00:17

    Найбільша в Японії нафтопереробна компанія Eneos Holdings Inc не планує купувати російську нафту до тих пір, поки не будуть вирішені всі проблеми, пов'язані з вторгненням в Україну. Компанія отримала альтернативні поставки з Близького Сходу.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

    "На даний момент ми маємо намір отримати альтернативи (для російської нафти) від існуючих торгових партнерів, таких як Саудівська Аравія, Абу-Дабі і Кувейт", - заявив Цутому Сугіморі, глава Eneos Holdings.

    У той же час він зазначив, що компанія продовжить "зусилля з диверсифікації наших джерел, щоб зменшити залежність від Близького Сходу в майбутньому".

    Нагадаємо, в березні найбільша нафтогазова корпорація Японії Eneos Holdings припинила закуповувати сиру нафту у Росії. Як заявив глава компанії Цутому Сугіморі, це сталося через вторгнення Москви в Україну.

    ОЛЕКСАНДР БІЛОУС

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.