• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна розірвала договір з Росією щодо розробки ракет, він діяв із лютого 1995 року

    Опубликовано: 2022-04-20 14:30:18

    19 квітня уряд України розірвав угоду з Росією щодо розробки ракет, що діяла з лютого 1995 року. Про це повідомляє Кабінет міністрів.

    На засіданні Кабміну ухвалили постанову про денонсацію угоди між урядом України та урядом РФ про співпрацю у галузі створення та експлуатації ракетно-космічної та ракетної техніки.

    Ця угода була підписана 8 лютого 1995 року.

    У заяві Кабміну таку угоду назвали неприпустимою в умовах повномасштабної військової агресії Росії проти України, скоєння РФ злочинів проти України та її народу, геноциду українського народу.

    У Кабміні пояснили, з якою метою 1995 року було укладено цю угоду.

    Україна та РФ планували зберегти зв'язки та співпрацю між дослідно-конструкторськими, науково-дослідними, виробничими та експлуатувальними підприємствами.

    Це потрібно було для спільної реалізації проєктів перспективних зразків ракетної та ракетно-космічної техніки на всіх етапах її створення та експлуатації.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.