• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін закликав українців підтримати вітчизняний бізнес

    Опубликовано: 2022-04-19 13:30:39

    Кабінет міністрів закликав українців підтримати вітчизняний бізнес. Особливо, на думку уряду, підтримки потребують малі та середні підприємці. Про це йдеться у заяві прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

    "Втрати, які вже зазнали підприємці, є колосальними. Але зменшення податків, кредити під 0% та покращення логістичних маршрутів сприятимуть відновленню. Закликаю українців підтримувати наш вітчизняний бізнес. Особливо малих та середніх підприємців. Так ви допомагаєте перезапустити економіку", — зазначив прем'єр.

    За його словами, за підтримки держави понад 400 підприємств перевезено до регіонів, де немає активних бойових дій, а вже понад 200 із них працюють.

    За останні тижні 25% малого та середнього бізнесу збільшили роботу. Крім того, бізнес покращив очікування щодо оборотів на 10-20%, якщо порівнювати з початком квітня.

    Також уряд виділив перші 200 млн грн для бізнесу, що наймає внутрішніх переселенців. Це виплата у 6,5 тисячі гривень для часткової компенсації зарплат на кожного працевлаштованого переселенця, щоб стимулювати роботодавців брати таких людей на роботу.

    Нагадаємо, 10 квітня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про виділення із резервного фонду 1 млрд гривень на відновлення територій, звільнених від російських військ.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.