• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта продала половину тиражу марок про російський корабель

    Опубликовано: 2022-04-18 16:30:59

    Укрпошта продала половину тиражу марок "русский военный корабль иди на*уй", повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у Facebook, пише УНН.

    Цитата

    "Ще ніколи кожен член команди Укрпошти (ну і звісно я) не отримували стільки замовлень придбати марку зі всього світу. Я пишаюсь, що вона стала символом країни, символом супротиву ворогу, а до символів треба ставитись обережно. Станом на сьогодні продано практично 50% від тиражу в 1 мільйон марок", - зазначив голова Укрпошти.

    Деталі

    З його слів, "ні – ми не будемо додруковувати тираж. Він залишиться 1 мільйон марок. Тож кожна марка буде історичною".

    "Щоб вистачило максимальній кількості людей і щоб зменшити спекуляції я прийняв наступні рішення:

    a. Відсьогодні, продаж марок у відділеннях здійснюється не більше ніж 5 листів (в 1 листі 6 марок) в одні руки будь якого номіналу.

    b. Ми скасовуємо всі замовлення в інтернет магазині, де найбільше було на 38000 марок. Всі, хто замовив, отримають повідомлення і зможуть заказати знову, але не більше ніж 3 листа на 1 замовлення. Багато замовлень з однієї адреси будуть блокуватись. Для цього ми запустимо новий, зручний інтернет магазин цього тижня. Тож не спішить купувати десь по 3000+", - зазначив голова Укрпошти.

    За його словами, "сьогодні марка буде продаватись у всіх обласних центрах України (крім Херсону, Криму, та Луганської області – для яких ми доречи залишили резерв) поки є запас. В Києві продаж почнеться на Хрещатик, 22 у 11:30 у магазині та у великому залі, щоб швидше опрацьовувати всі замовлення".

    Доповнення

    Поштову марку "русский военный корабль, иди нах*й!" ввели в обіг 12 квітня.

    Цей вислів — відповідь українського прикордонника Романа Грибова з острова Зміїний російському кораблю на пропозицію здатися в день вторгнення військ рф в Україну, 24 лютого.

    Наприкінці березня Роман повернувся із російського полону на Черкащину.

    13 квітня ЗСУ влучили двома ракетами "Нептун" у російський крейсер "москва" — саме той, який послав прикордонник. Зрештою корабель затонув.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.