• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Столичний бізнес повертається до роботи. Відкрилась тисяча закладів – Кличко

    Опубликовано: 2022-04-14 14:45:31

    У столиці поступово відновлює роботу бізнес: працюють близько тисячі закладів із продажу продовольчих товарів, понад 160 точок продажу "Київхліб", 35 ринків та майже 460 кафе. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у ефірі загальнонаціонального об'єднаного телемарафону, повідомляє пресслужба КМДА.

    "У столиці поступово відновлює роботу бізнес, зокрема працюють магазини, ринки. Відновлюють роботу студії краси, СТО та магазини з продажу одягу. Крім того, протягом тижня у столиці проводяться близько 10 міні-ярмарок", – сказав Віталій Кличко.

    Він додав, що ознайомитись із переліком працюючих підприємств можна на карті у застосунку "Київ Цифровий".

    Мер Києва нагадав, що місто сьогодні підтримує бізнес та надає йому пільги.

    Для пересувної торгівлі та ресторанних майданчиків плату за договорами зменшено до символічної 1 гривні. Сплата пайової участі для них становить 50% від існуючої. Бізнес, який працює на комунальних площах, звільнено від оплати оренди.

    "Ми підтримуємо середній бізнес, адже розуміємо, що він переживає сьогодні дуже складні часи. І потрібно допомагати бізнесу, щоб у людей була робота, щоб економіка працювала", – наголосив Кличко.

    Роман Брыль

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.