• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна стримує війська РФ та змушує їх відступати на деяких напрямках

    Опубликовано: 2022-03-11 09:00:34

    На Поліському та Волинському напрямах окупантам довелося відступити на невигідні для них рубежі. На Сіверському напрямку українські бійці звільнили населений пункт Бакланова Муравійка, повідомляє Генштаб ЗСУ.

    Російських окупантів зупинили на всіх напрямках, противник зазнав значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці. У тому числі противник не може просунутися у напрямку Києва.

    У районі населеного пункту Шестовиця Чернігівської області росіяни шукають спосіб здатися у полон.

    Серед військовослужбовців РФ ходять чутки про те, що міністерство оборони Росії не виплачуватиме грошове забезпечення через дії санкцій. Це деморалізує особовий склад окупаційних підрозділів.

    Нагадаємо, СБУ розширила канали отримання інформації від громадян щодо військових злочинів російських окупантів на території України.

    Війська РФ продовжують потужні обстріли Маріуполя. В результаті 10 березня частина будівлі Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій виявилася зруйнованою.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.