• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна почала перехоплювати військову ініціативу – Данілов

    Опубликовано: 2022-02-28 16:00:33

    Україна почала перехоплювати військову ініціативу у Росії, яка напала на українську землю рано-вранці 24 лютого. Про це повідомив у Facebook секретар РНБО Олексій Данілов.

    "П'ятий день героїчної боротьби. Наші військові, ТРО, весь сектор безпеки та оборони працює у режимі повної мобілізації. Українському військовому керівництву на чолі з верховним головнокомандувачем – президентом України Володимиром Зеленським вдалося розпочати процес перехоплення військової ініціативи", – заявив він.

    За його словами, план Росії був побудований на принципах нацистів – блискавичний прохід бронетанкових колон углиб території, знищення критичної інфраструктури, блокування великих міст, руйнування логістичних зв'язків, створення паніки та хаосу, проведення спецоперацій щодо знищення керівництва країни.

    Центральною частиною плану було захоплення Києва та створення підконтрольного РФ маріонеткового уряду. Проте жодної з цілей РФ на сьогодні не досягнуто, окупанти отримують відсіч у всіх напрямках.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.