• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Визнання РФ так званих Л/ДНР не впливає на економіку України — Шмигаль

    Опубликовано: 2022-02-24 09:45:48

    Визнання Путіним «незалежності» так званих ДНР та ЛНР не впливає на економічне життя України та виконання соціальних обов’язків перед своїми громадянами.

    Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав у вечірньому ефірі проєкту «Право на владу», повідомляє кореспондент Укрінформу.

    «З точки зору нашої роботи, виконання соціальних гарантій — нічого, звичайно, не змінює. Вісім років на території Донецької та Луганської областей є тимчасово окуповані території, які фактично окупувала Росія. Сьогодні легалізація цього статусу ніяк не впливає на зміну нашого економічного життя, нашого економічного розвитку, виконання всіх соціальних обов’язків, які є перед суспільством, перед нашими людьми», — сказав Шмигаль.

    Голова уряду також наголосив, що зараз Україна користується підтримкою всього світу.

    Як повідомлялося, 21 лютого президент Росії підписав укази про визнання двох самопроголошених утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей України. Угоди між цими квазіреспубліками та Росією передбачають надання їм військової допомоги. Росія в такий спосіб відкрито визнала свою військову присутність біля ОРДЛО.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.