• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Під санкції ЄС потраплять російські топпропагандисти, політики та військові – РС

    Опубликовано: 2022-02-23 13:15:27

    Під санкції Європейського Союзу за визнання "республіками" окупованих частин Донбасу потраплять російські пропагандисти, чиновники, політики та військові. Про це пише Радіо Свобода із посиланням на джерела в Єврокомісії.

    За даними джерел, під санкції потрапить 351 депутат нелегітимної Держдуми РФ, який голосував за це рішення, 24 фізичні особи та три банки – Росія, ВЕБ, Промзв'язокбанк.

    Зазначається, що у списку фізичних осіб є російські топпропагандисти Маргарита Симоньян та Володимир Соловйов, міністр оборони РФ Сергій Шойгу, голова адміністрації президента РФ Антон Вайно, група військових, представниця МЗС РФ Марія Захарова, віцеспікер нелегітимної Держдуми Петро Толстой.

    Активи підстанційних осіб на території ЄС заморозять. Їм також заборонять в'їзд до країн Євросоюзу та транзит через них.

    Узгоджені 27 членами ЄС санкції мають бути опубліковані сьогодні, 23 лютого.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.