• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, жителі яких країн найбільше прив'язані до смартфонів

    Опубликовано: 2022-02-15 15:00:12

    Група дослідників з Університету Макгілла (McGill University) в Монреалі (Канада) з'ясувала, мешканці яких країн найбільш прив'язані до смартфонів. Заради цього вони провели опитування людей у 24 країнах і встановили для кожної країни бал: чим він вищий, тим важливіші гаджети для людей. На думку експертів, оцінка кожної країни показує, наскільки люди, які там живуть, психологічно залежні від гаджетів. Втім, дослідження показує не стан їхнього психологічного здоров'я, а повсякденні звички.

    Як з'ясували експерти, громадяни Китаю (підсумковий бал 36,18 із 60), Саудівської Аравії (35,73 із 60), Малайзії (35,43 із 60), Бразилії (32 з 60) та Південної Кореї (31,62 із 60) найсильніше прив'язані до смартфонів і проводять з ними велику кількість часу. Серед європейських країн найвищу позицію у рейтингу зайняла Італія (11-те місце з балом 28,82), випередивши Францію, Бельгію та інші країни. Канада посіла 9-ту позицію з балом 31,11. У цьому рейтингу немає України — вона не брала участі у дослідженні.

    У дослідженні, проведеному Університетом Макгілла, взяли участь 34 000 людей віком від 15 до 35 років (середній вік 28,8 року). 40% з опитаних людей — це чоловіки, 60% — жінки.

    Андрей Квятковский

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.