• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Металочерепиця Київ: застосування та переваги

    Опубликовано: 2022-02-14 17:35:02

    Серед всього розмаїття покрівельних матеріалів саме металочерепицю вважають оптимальним рішенням для абсолютної більшості умов, тож купити металочерепицю в Києві бажають і приватні особи, і підприємці. Універсальність металочерепиці пояснюється її експлуатаційними характеристиками — такі вироби є надійними, міцними та стійкими до корозії.

    Зважаючи на багаторічний досвід використання металочерепиці, фахівці інтернет-магазину «Лідер» наводять рекомендації щодо застосування металочерепиці у покрівельних роботах.

    Де можна використовувати металочерепицю?

    Для дахів яких споруд металочерепиці підійде найкраще? Магазин покрівельних матеріалів "Лідер: дах фасад басейн" давно працює з такими виробами, тому знайти відповідь буде не надто складно.

    Перш за все її варто використовувати у приватному будівництві. Заміські будинки, таунхауси, котеджі, дачні будиночки, а також невеликі господарські споруди — ось неповний перелік об’єктів, для яких металочерепиця буде оптимальним вибором. Широкий модельний ряд та багата палітра полегшать підбір металочерепиці для таких споруд — тож ножна буде не лише захистити житло від опадів, а й отримати будинок з сучасним дизайном.

    Проте не лише у приватному будівництві можна використовувати металочерепицю. Такий матеріал активно застосовують при покрівельних робота на таких об’єктах:

    • Громадські будівлі
    • Магазини
    • Кафе та ресторани
    • Готелі (особливо невеликі) тощо.

    За потреби металочерепицю можна також використовувати при зведенні дахів інших споруд — проте варто зважати, що вона розрахована на використання на скатних покрівлях. Плаский дах, критий металочерепицею, доволі складно зробити герметичним — тож тут варто шукати альтернативи!

    Чому варто обрати саме цей матеріал

    Перелік об’єктив, на яких металочерепиця буде оптимальним вибором, доволі широкий. Проте чому саме цей матеріал варто розглядати у якості пріоритетного рішення? Причина доволі очевидна — і полягає вона у цілому переліку переваги металочерепиці:

    • По-перше, матеріал має оптимальну комбінацію високої міцності та малої маси. Покрівля на основі металочерепиці не надто сильно навантажує каркас будинку, при цьому ефективно опирається вітровим та експлуатаційним навантаженням.
    • По-друге — металочерепиця (незважаючи на металеву основу) стійка до корозії. За умов високої якості матеріалу та дотримання правил монтажу дах з металочерепиці простоїть кількадесят років з мінімальною потребою у догляді та ремонті.
    • По-третє, металочерепиця — це матеріал з високими естетичними показниками. Можна обрати покрівлю будь-якого кольору та будь-якої конфігурації — тож дизайнер має безліч можливостей для втілення своїх ідей.

    Варто зазначити, що ці переваги стосуються лише якісного матеріалу — тож варто звертати увагу на якість металочерепиці при її купівлі. Якщо ви бажаєте придбати якісну металочерепицю по вигідній ціні у Києві чи іншому місті України, то таку можливість вам надасть інтернет-магазин будівельних матеріалів Лідер. Наряду з демократичними цінами компанія надає можливість обрати металочерепицю з об’ємного каталогу та гарантує відсутність браку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.