• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністри G7 пообіцяли ввести санкції проти РФ у разі вторгнення в Україну

    Опубликовано: 2022-02-14 16:00:51

    Міністри "Великої сімки" (G7) заявили, що мають намір ввести економічні санкції проти Росії в разі військової агресії і вторгнення. Також вони пообіцяли вжити термінових заходів щодо підтримки української економіки.

    Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на заяву Міністерства фінансів Німеччини.

    Міністри країн "сімки" нагадали, що підтримують не тільки незалежність і цілісність України, а й фінансову та економічну стабільність країни.

    Крім того, в G7 заявили, що відповіддю на можливу російську агресію в бік України будуть економічні та фінансові санкції.

    "Нашим безпосереднім пріоритетом є підтримка зусиль з деескалації ситуації. Однак ми повторюємо, що, зокрема, будь-яка подальша військова агресія Росії проти України отримає швидку, скоординовану і рішучу відповідь. Ми готові колективно ввести економічні та фінансові санкції, які будуть мати масові і негайні наслідки для російської економіки", - йдеться в повідомленні.

    Як повідомляло РБК-Україна раніше, Україна на тлі повідомлень про військову атаку Росії запросила у Німеччини 12 тисяч протитанкових ракет.

    Також відзначимо, що сьогодні в Україну з офіційним візитом прибуде канцлер Німеччини Олаф Шольц.
     
    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.