• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російський фондовий ринок та рубль впали через ситуацію навколо України

    Опубликовано: 2022-02-14 15:30:40

    Російський фондовий ринок впав більш ніж на 5% на початку торгового тижня через загострення ситуації навколо України, випливає з інформації на сайті Московської біржі. Євро та долар відносно російського рубля подорожчали до максимуму з кінця січня, пише Forbes.

    Індекс Мосбіржі на ранковій сесії впав на 5,5% щодо закриття торгів у п'ятницю, 11 лютого. На мінімумі до 07:30 за Києвом індекс опускався до 3352,01 пункту. Це найнижче його значення після 27 січня, вперше з тієї ж дати індекс опустився нижче за 3400 пунктів. Потім індекс трохи відіграв втрати та становив 3440 пунктів, що на 3% менше, ніж було на закритті біржі 11 лютого.

    Долар подорожчав до 78,29 рублів. Курс євро під час торгів вранці 14 лютого піднявся до 88,695 рубля, це приблизно на 1,6 рубля більше, ніж було на закритті торгів 11 лютого.

    На фондовий ринок Росії та вартість рубля впливають побоювання інвесторів через можливий напад Росії на Україну, про який заявляють США та їхні союзники. Крім того, негативними залишаються фактори зовнішнього середовища: учасники ринку з побоюванням сприйняли повідомлення Федеральної резервної системи США про засідання Ради керуючих ФРС 14 лютого.

    Наталия Софиенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.