• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Комітет Сенату просить Байдена дати Україні максимальний доступ до даних розвідки США

    Опубликовано: 2022-02-10 13:30:22

    На тлі загрози нової хвилі агресії Росії комітет Сенату США з розвідки просить президента Сполучених Штатів Джо Байдена надати Україні максимальний доступ до американських розвідданих. Про це йдеться у листі, який опубліковано на сайті сенатора-демократа та голови комітету Марка Ворнера.

    На сайті політика повідомляється, що комітет "закликає до максимального обміну розвідданими з Україною".

    Сенатори зазначають, що президент Росії Володимир Путін загрожує свободі та безпеці українського народу. Українці ж продемонстрували готовність захищати суверенітет, свободу та демократично обраний уряд.

    "Ми просимо, щоб Сполучені Штати якнайповніше ділилися розвідданими з Україною. Росія – агресор, і нам потрібно озброїти Україну критичною інформацією, необхідною для захисту країни", – йдеться у листі.

    Сенатори зазначають, що російська загроза Україні – загроза демократіям у всьому світі. Тому вони закликають Байдена зробити все можливе, щоби підтримати Україну в критичний момент.

    Під листом стоять підписи 16 сенаторів – як із Демократичної, так і з Республіканської партій США.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.