• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лоукостер Bees Airline відкриє новий маршрут до Азербайджану

    Опубликовано: 2022-02-07 10:00:07

    Лоукостер Bees Airline в літній навігації 2022 року планує почати рейси з Києва у велике місто Азербайджану Гянджа, повідомив avianews.com комерційний директор авіаперевізника Олександр Джиджора.

    Лоукостер ще не відкрив продаж квитків, але вже веде підготовчу роботу для старту маршруту.

    Bees Airline отримав у Державіаслужбі України право на регулярні польоти з Києва до Гянджи з частотою до двох разів на тиждень. Для цього регулятор анулював аналогічне право у МАУ, оскільки авіакомпанія не використовувала його більше року.

    Київ-Гянджа стане другим за рахунком рейсом в Азербайджан в мережі Bees Airline. Авіакомпанія вже літає в це місто з Одеси і має намір зберегти маршрут після запуску рейсів зі столиці.

    «Ми вважаємо, що цей регіон Азербайджану незаслужено обділений увагою. Тому в наших планах польоти в Гянджу як з Києва, так і з Одеси», — зазначив Джиджора.

    Трафік між Україною та Азербайджаном став зростати з 13 січня 2022 року. У цей день влада Азербайджану дозволила в’їзд туристам з України, які пройшли повну вакцинацію від COVID-19. Додатково перед вильотом їм необхідно здати ПЛР-тест.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.