• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єрмак: Україна сподівається на проактивну позицію Німеччини та Франції на зустрічі у Парижі

    Опубликовано: 2022-01-25 14:30:55

    Україна сподівається на проактивну позицію Німеччини та Франції на зустрічі політичних радників лідерів країн нормандського формату, яка відбудеться 26 січня у Парижі. Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі програми Свобода слова на ICTV.

    "Я сподіваюся, що наші партнери, Німеччина та Франція, займуть на цих переговорах проактивну позицію. І сьогодні ми не маємо часу, не маємо багато можливостей для того, щоб дуже довго про це говорити", – сказав Єрмак.

    На думку голови ОП, Україна та її партнери будуть єдиними у своїй позиції та зможуть поговорити й про режим припинення вогню на Донбасі.

    Як сказав Єрмак, Україна запропонувала залучити до механізму переговорів щодо режиму припинення вогню представників Франції та Німеччини, оскільки в України та Росії різні позиції щодо цього.

    "Ми вважаємо, що це абсолютно логічно та реально. Я сподіваюся, що ми матимемо можливість говорити про це і ще раз аргументовано відстоювати нашу позицію", – сказав голова ОП.

    Єрмак очікує, що на зустрічі у Парижі сторони докладно обговорять Мінські угоди.

    "Українська сторона має чіткі відповіді та нашу позицію щодо кожного з пунктів", – сказав голова ОП.

    Він зазначив, що сподівається, що відбудеться конструктивний діалог, який за часом триватиме стільки, скільки буде потрібно.

    За словами Єрмака, українська делегація повністю готова до цієї зустрічі й постарається досягти максимального результату.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.