• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ан-178 для армії. Антонов завершив будівництво першого з трьох літаків

    Опубликовано: 2021-12-29 15:30:14

    Державне підприємство Антонов, яке входить до складу Укроборонпрому, представило військово-транспортний літак Ан-178-100Р, призначений для проведення льотних сертифікаційних випробувань, повідомляє інформагентство Міноборони АрміяInform.

    Зазначається, що Антонов завершив будівництво літака Ан-178-100Р і передав його на випробування.

    Зокрема, літак Ан-178-100Р створено на базі сучасних світових інформаційних технологій: оснащено сотнями електронних обчислювачів, які дозволяють інтегрувати всі системи та датчики літака, автоматизувати контроль за їх працездатністю та оптимізувати управління.

    У Міноборони повідомили, що у програмі Ан-178-100Р беруть участь понад 30 українських підприємств, які виготовили 177 видів комплектуючих виробів для цього літака. В обладнанні літака задіяні також іноземні постачальники із Європи, США, Канади.

    Зокрема, військово-транспортний Ан-178-100Р може використовуватися для перевезення особового складу, доставки озброєння та легкої військової техніки посадковим та парашутним способами, а також для транспортування вантажів.

    Зазначається, що будівництво літаків для потреб ЗСУ здійснюється згідно з наміченими планами. Повністю завершено будівництво планера першого із трьох замовлених літаків.

    Як повідомляє інформагентство Міноборони, з випередженням термінів складено фюзеляж, крило, хвостове оперення другого Ан-178-100P та розпочато складання планера цієї машини.

    Наталия Фреик

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.