• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Split — ресторан в серці Львова

    Опубликовано: 2021-12-27 13:18:52

    Поєднання розкішної атмосфери та домашнього затишку надає львівському ресторану Split особливого шарму. Вишукані страви, фантастична подача і любов — як головний інгредієнт кожної страви — ресторан у Львові вразить вас у самісіньке серце і подарує незабутні враження від візиту.

    Split знаходиться в самому серці міста Лева. Таке ідеальне розташування дозволить насолодитися красою історичного міста та відчути автентичний дух романтики. Просторі вікна закладу наповнюють головну залу сонячним світлом і додають ще більше магії та особливої атмосфери.

    Ресторан Спліт вражає гостей ще з 2004 року. Саме тут львів’яни вперше могли скуштувати оригінальні страви паназійської кухні, які досі залишаються основою меню ресторану.

    Особливості ресторану Split

    Дизайнерський інтер'єр закладу, виконаний у поєднанні класичного стилю та лофт, це наша родзинка. Тут продумана кожна деталь, кожен найменший елемент дизайну, щоб створити абсолютно ідеальні умови для наших гостей.

    Ми, як і ви, надзвичайні естети, і такі нюанси, як подача страв та напоїв, мають для нас неймовірно важливе значення. Весь посуд ретельно підібраний дизайнерами і привезений з країн Європи та Азії, аби презентація позицій з меню викликала у вас яскравий вау-ефект.

    Також ми дбаємо про комфорт та ваше естетичне задоволення від перебування в нас. Тому регулярно Split оновлює інтер’єр, аби освіжити та покращити обстановку, відповідно до найновіших світових тенденцій.

    Барна карта

    Split славиться широкий асортиментом рівзноманітних напоїв із різних куточків світу. У нас найбільший вибір віскі у всьому Львові — понад 60 позицій! Також ми пропонуємо марочні лікери, ексклюзивні колекцій коньяків, розкішні вина європейських та азіатських виробників, а також широку коктейльну карту із класичних та оригінальних авторських напоїв.

    4 зони для відпочинку

    Ресторан Спліт — чудове місце для святкувань днів народжень, весіль та інших важливих заходів. Велика простора зала забезпечить відмінну атмосферу святкування та подарує найкращі емоції у важливий для вас день.

    Наявність 4 зон робить ресторан Спліт Львів універсальним місцем відпочинку, де кожен знайде своє та отримає порцію насолоди. Split це:

    • нічний клуб із запальними танцями;

    • караоке із гарячими хітами;

    • ресторан;

    • шоу-бар.

    Про команду

    Split team — перфекціоністи до глибини душі. Кожен із наших працівників — чудовий професіонал та приємна людина. Крім знань іноземних мов та професійних стандартів, члени нашої команди ще й володіють відмінними людськими якостями, такими як чесність, порядність, толерантність та вихованість. Та вдосконаленню немає меж, тому час від часу наша команда проходить професійні курси, аби рівень та якість сервісу наших гостей були на найвищому рівні.

    А для того, щоб святкування було максимально вдалим та принесло вам ще більше яскравих емоцій, наші кондитери зроблять божественно смачний, естетично привабливий торт на замовлення по вашому запиту.

    Щоб забронювати стіл чи дізнатися додаткову інформацію, переходьте на наш сайт, пишіть в одній із соцмереж або дзвоніть за номером. Чекаємо на ваш візит!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.