• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Місцевий зв`язок подорожчає на 30%

    Опубликовано: 2006-04-20 12:44:00

    Національна комісія з питань регулювання зв`язку (НКРЗ) в даний час працює над новими тарифами на послуги телефонного зв`язку. Про це повідомив голова Національної комісії з питань регулювання зв`язку Олег Гайдук в середув інтерв`ю журналістам.

    Він зазначив, що НКРЗ вже минулого року подала свої пропозиції про зміни до Кабінету Міністрів, проте, у зв`язку з протидією Федерації профспілок, нові тарифи на послуги телефонного зв`язку минулого року не було введено в дію.

    «Сьогодні ми працюємо над новими тарифами… Мені б сьогодні не хотілося порушувати питання про затвердження тих тарифів, які ми розробили минулого року», - сказав Гайдук.

    «Сьогодні не можна говорити про конкретні цифри», - зазначив він. «Я сьогодні не можу сказати (про тарифи – ред.), тому що ми намагаємося до цього процесу залучити науку, тих фахівців, які зможуть реально розробити методики собівартості, і на основі цих методик визначити тарифи”, - сказав він.

    За словами Гайдука, може йтися про підвищення на 30% тарифів на послуги місцевого телефонного зв`язку і про зниження на 70% вартості послуг міжнародного зв`язку.

    Нові тарифи на послуги телефонного зв`язку планується розробити не пізніше травня цього року. «До кінця травня вже якийсь певний проект нового документа буде на столі в НКРЗ”, - сказав він.

    Гайдук також висловив надію, що вже цього року нові тарифи буде введено в дію. По матеріалам УНІАН.

    Інф. Рolitikum

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.