• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держенергоефективності та УСПП актуалізували співпрацю в енергоефективності

    Опубликовано: 2021-12-16 09:12:07

    Голова Держенергоефективності Валерій Безус та Президент УСПП Анатолій Кінах підписали актуалізований Меморандум про співпрацю та визначили план подальших спільних дій.

    Сторони сфокусують особливу увагу на розробці та реалізації державних цільових, галузевих, регіональних та місцевих програм енергоефективності, впровадженні систем енергетичного менеджменту, а також низьковуглецевих технологій на підприємствах, розвитку енергосервісу.

    «Низький рівень енергоефективності української економіки – це колосальний виклик для країни, з однієї сторони, а з іншої – додаткові можливості для розвитку бізнесу, покращення конкурентоздатності промисловості. І я щиро вдячний Анатолію Кінаху за глибоке і предметне розуміння енергоефективності у розвитку національної економіки і проактивну позицію. Адже вже сьогодні за ініціативи УСПП із литовськими партнерами обговорюються перспективи енергосервісу», - повідомив В. Безус.

    Підписання відбулося у рамках спільного засідання Українсько-литовської, Литовсько-української ділових рад. Представники органів влади, бізнесу, експерти двох країн обговорили особливості запровадження енергосервісу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.