• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Індії можуть заборонити біткоіни і ввести національну криптовалюту

    Опубликовано: 2021-11-24 17:00:54

    До парламенту Індії внесли законопроєкт про заборону всіх приватних криптовалют і створення національної цифрової валюти. Очікується, що документ розглянуть протягом зимової сесії.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на NDTV.

    Законопроєкт про криптовалюту і регулювання національної цифрової валюти входить в число 26 нових законодавчих ініціатив індійського уряду.

    "Створити сприятливу основу для створення офіційної цифрової валюти, яка буде випущена Резервним банком Індії", - наводить видання витяг з Рішення уряду.

    Відзначається, що законопроєкт спрямований на заборону всіх приватних криптовалют в Індії. При цьому він допускає деякі винятки для просування технологій, що лежать в основі і використання цифрових валют.

    Як зазначає видання, цей законопроєкт з'явився через тиждень після дискусії в парламенті про криптовалюти. Відзначається, що парламентарії прийшли до висновку, що зупинити цифрові валюти не можна, але їх необхідно регулювати.

    Нагадаємо, на початку листопада в Україні представили нову національну криптовалютну біржу Qmall.

    Детальніше про поточну ситуацію на крипторинку, легалізацію цифрових валют в Україні і про те, як держава оцифровує країну - читайте в матеріалі РБК-Україна.

    ДМИТРИЙ КУЗНЕЦОВ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.