• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна приєдналася до розширених санкцій Євросоюзу через окупацію Криму

    Опубликовано: 2021-11-19 15:00:20

    Україна приєдналася до рішення Європейського Союзу включити ще вісім чиновників з окупованого Криму до переліку осіб, проти яких поширюються обмежувальні заходи ЄС у зв'язку із діями, які спрямовані проти територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України. Про це УНН повідомляє з посиланням на сайт Європейської Ради.

    Цитата

    "11 жовтня 2021 року Рада прийняла рішення (CFSP) 2021/17921 про внесення змін до рішення 2014/145/CFSP (Спільна закордонна та безпекова політика ЄС – ред.)… Країни-кандидати Чорногорія та Албанія та країна Європейської зони вільної торгівлі Норвегія, член Європейського економічного простору, а також Україна приєднуються до цього Рішення Ради ЄС", - йдеться в повідомленні.

    Деталі

    Повідомляється, що згадані треті країни зобов'язалися привести національну політику у відповідність із цим рішенням Ради ЄС.

    Доповнення

    Рада ЄС ухвалила рішення додати ще вісім осіб у список персональних санкцій проти РФ, введених після початку тимчасової окупації Криму.

    Відзначається, що до списку зазначених осіб входять працівники правоохоронних органів - судді, прокурори і співробітники служб безпеки, "відповідальні за дотримання російського законодавства в незаконно анексованих Криму і Севастополі".

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.