• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін урізав варіанти написів на індивідуальних номерних знаках авто

    Опубликовано: 2021-11-18 15:00:59

    Кабінет міністрів затвердив зміни до положення про індивідуальні номерні знаки на автомобілі. Відповідний документ опублікував народний депутат Олексій Гончаренко на своєму telegram-каналі.

    Згідно з документом, із положення виключили норми щодо відповідності індивідуальних номерних знаків вимогам державних стандартів та уточнили кількість символів.

    Тепер номерний знак, зроблений на індивідуальне замовлення власника, може включати лише від трьох до восьми символів для авто та від трьох до шести символів для мотоцикла.

    Раніше дозволялося від трьох до восьми символів (літер) або від трьох до семи символів (літер) плюс одна цифра для авто та від трьох до шести символів (літер або п'яти літер + цифра) для мотоциклів.

    З документа виключено зображення зразків знаків, які робилися на індивідуальне замовлення.

    Також, згідно зі змінами Кабміну, наразі зразки індивідуальних номерних знаків та вимоги до них встановлює окремо Міністерство внутрішніх справ.

    Роман Брыль

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.