• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Apple допоможе покупцям лагодити iPhone та MacBook самотужки

    Опубликовано: 2021-11-18 14:45:31

    Apple представила сервіс Self Service Repair, який допоможе власникам техніки Apple лагодити її самостійно. Водночас охочі можуть звернутися за допомогою до 5000 офіційних сервісних центрів або 2800 неофіційних сервісних служб, щоб отримати оригінальні запчастини, необхідні інструменти та консультацію експерта.

    На першому етапі сервіс Self Service Repair розрахований на ремонт часто змінюваних частин iPhone 12 та iPhone 13: екран, батарея та камера. Пізніше Apple дозволить лагодити інші частини смартфонів, а також комп'ютери Mac з чіпами M1.

    PR-служба компанії Apple повідомила, що сервіс призначений для технічних фахівців, які мають знання та досвід у ремонті мобільних пристроїв. Своїм покупцям без таких знань і навичок Apple радить звертатися до професіоналів, які пройшли сертифікацію Apple і використовують оригінальні запчастини.

    Спочатку Self Service Repair буде доступний для мешканців США (на початку 2022 року), а потім він запрацює в інших країнах.

    Юлия Каминская

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.