• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Jobian Poland підписали меморандум про співпрацю із CBRIS

    Опубликовано: 2021-11-17 15:19:39

    Для підвищення професійного та соціального рівня трудових мігрантів з України, що перебувають у Польщі, Jobian Poland підписали меморандум про співпрацю із Centrum Badawczo-Rozwojowym Innowacji Społecznych (CBRIS) Akademii Ignatianum у Кракові.

    «Підписання меморандуму відкриває перспективи для залучення українських мігрантів до проєктів, реалізовуваних Академією Ігнатіанум,  і стане основою для створення спільних проєктів із Jobian Poland»,  — сказав Станіслав Алвасяк, директор CBRIS.

    Підписання угоди відбулось після презентації проєкту Академії Ігнатіанум «Wsparcie Integracyjno — Edukacyjne Migrantów» («Інтеграційно-навчальна підтримка мігрантів»), на якому директор Jobian Poland Антон Шаховський, презентував спільне бачення співпраці в рамках соціальної підтримки трудових мігрантів у Кракові.

    «Jobian працює над наданням допомоги та підтримки українським мігрантам у сфері працевлаштування. Водночас із багатьох опитувань і особистих розмов із нашими кандидатами ми бачимо, що можемо допомогти також і з іншими потребами мігрантів, такими як безкоштовне вивчення польської мови, підтримка в інтеграції, надання інформації про проведення вільного часу тощо», — сказав Антон Шаховський.

    Завдяки співпраці із CBRIS компанія Jobian розширить соціальні можливості українців у Польщі. Громадяни України зможуть не лише офіційно працювати за кордоном, а й пройти навчання, яке в подальшому надасть їм більше перспектив і можливостей професійного розвитку. Будучи завжди на зв’язку із Jobian, українці отримають захист і зможуть розраховувати на професійну допомогу та розуміння представників одразу двох країн — України та Польщі.

    «Сьогодні у громадян України, які працюють за кордоном, є різний досвід працевлаштування. Хтось виїхав вперше за трудовим договором на кілька місяців, інші проживають в Європі вже не перший рік. Але хоч би яким був термін перебування українців за кордоном, їм потрібна підтримка як із боку України, так і з боку Польщі», — сказала Ольга Чубенко, засновниця компанії Jobian.

    Для Jobian дуже важлива соціальна складова бізнесу, ми хочемо дати рівні шанси на професійну реалізацію всім соціальним групам населення, тому в рамках спільної діяльності ми також плануємо проєкти для осіб з обмеженими можливостями.

    «Ми маємо намір працювати з цими людьми, бо вони особливо потребують підтримки, а наша спільна діяльність — і бізнесу, і освітньої установи, — допоможе досягти значних успіхів як на рівні працевлаштування, так і на рівні інтеграційної підтримки цих громадян», — підкреслив Станіслав Алвасяк.
    Сьогодні в роботі є такі ідеї для реалізації проєктів: «Навчання й робота для мігрантів з обмеженими можливостями» та «Люди (громадяни Польщі) з дефектами зору як наставники та викладачі польської мови для громадян України».

    У рамках цих проєктів можна об’єднати одразу дві важливі цілі: підтримати й надати можливість соціально реалізуватися людям з особливостями розвитку, як із  Польщі, так і з України.

    Jobian — сервіс міжнародного працевлаштування, який дає змогу швидко, ефективно та безпечно здійснювати пошук роботи за кордоном. Проєкт заснований 2020 року та спрямований на підтримку трудових мігрантів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.