• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні можуть розпочати випуск безпілотників Bayraktar

    Опубликовано: 2021-11-01 15:00:38

    Україна та Туреччина ведуть переговори щодо створення в Україні виробничих потужностей з виробництва безпілотників Bayraktar. Про це повідомив посол України у Туреччині Василь Боднар в інтерв'ю Радіо Свобода.

    За словами Бондаря, йдеться про повномасштабне виробництво безпілотних апаратів "з нуля" – їх зможуть будувати для потреб Збройних сил України, а також для постачання на ринки третіх країн.

    "Bayraktar зараз зацікавили багато країн і вже є попередні контракти з деякими європейськими державами. Киргизстан, наприклад, також закуповує їх. І виробничі потужності в Туреччині, мені здається, досить заповнені. Тому додаткові виробничі потужності повного циклу також і в інтересах турецької сторони, щоб освоювати нові ринки та спільно проводити як випробування, так і пізніше, можливо, навчання деяких іноземних колег, щоб володіти цією технологією та спільно формувати оборонну сферу", – каже Боднар.

    Крім того, посол зазначив, що Туреччина вже має спільне з Україною підприємство, орієнтоване на виробництво безпілотників Bayraktar Akinci.

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.