• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанії-члени УСПП запрошуються до ознайомчого ділового візиту в Дубай

    Опубликовано: 2021-10-29 09:06:22

    Поїздку організовує міжнародна компанія IBK CONSTRUCTION GROUP, LLC. Остання має офіси в Ізраїлі, Києві та власне в Дубай (ОАЕ).

    Компанія звернулася із листом до УСПП, адже діловий союз активно сприяє бізнес-контактам українських промисловців і підприємців із релевантними партнерами з Близького Сходу.

    «Ми будемо раді співпрацювати з вами у просуванні співпраці бізнесу між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами, що має величезні перспективи та вихід на Близький Схід, країни Перської затоки», - йдеться в листі.

    IBK проаналізувала економічний потенціал для створення системи співробітництва між компаніями в Україні та ОАЕ.

    «Ми бачимо можливу співпрацю в галузях енергетики, торгівлі, харчової промисловості, екології тощо. Серед клієнтів IBK – бізнесмени та компанії (великі та дрібні), яких з 2016 року супроводжує наша команда з багатим професійним досвідом та міцними зв'язками в ОАЕ. IBK організує 17-20 листопада  професійну бізнес-делегацію для бізнесменів та представників українських компаній в Емірати. Запрошуємо доєднатися компанії-члени УСПП, а також керівництво ділового союзу, шановного президента УСПП Анатолія Кінаха», - зазначив керівник ізраїльського офісу компанії пан Авад Халіл.

    Перед запланованим візитом до Об'єднаних Арабських Еміратів буде розісланий опитувальник для вивчення сфер діяльності учасників. Це дасть змогу представити бізнес-потреби кожного з учасників делегації найкращим чином.

    У разі зацікавленості, просимо українські компанії звертатися до УСПП. Контактна адреса: ved3@uspp.org.ua (департамент міжнародних зв’язків).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.