• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для яких авто техогляд може стати обов’язковим. Що кажуть в Мінінфраструктури

    Опубликовано: 2021-10-13 15:00:27

    України повинна запровадити обов’язковий техогляд автомобілів до вересня 2022 року. Це передбачено угодою про асоціацію з Європейським Союзом. Про це сказав в інтерв’ю LIGA.net заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

    "Вимога справді обов'язкова, але ніхто не збирається вводити "повальний" обов'язковий технічний огляд з 1 вересня чи 1 січня", – зазначив він.

    За словами Найєма, перш за все, техогляд стосується комерційного транспорту.

    "По-друге, навіть якщо і будуть введені додаткові умови техогляду, вони стосуватимуться першої реєстрації та, можливо, ТО після аварій, що логічно".

    Заступник міністра зазначив, що окремо обговорюється можливість введення техогляду для транспорту, який виїжджає закордон.

    "Усі ці норми поки що не введені в законопроєкт, який повернувся з уряду, все ще на доопрацюванні. Але повернення до старої радянської системи не буде", – запевнив він.

    Уляна Букатюк, Юрий Тарасовский

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.