• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У США заборонили Philip Morris продавати та імпортувати IQOS

    Опубликовано: 2021-10-04 15:00:33

    Комісія США з міжнародної торгівлі задовольнила скаргу на порушення патентів компанії RJ Reynolds проти двох конкурентів – Philip Morris International і Altria, які ввозять на територію США систему для нагріву тютюну IQOS, пише The Wall Street Journal.

    "Зараз справа переходить до адміністративного розгляду, що, як очікується, триватиме два місяці, рішення має бути підписано президентом Джо Байденом до набуття чинності", – пише газета.

    Комісія постановила, що ввезення IQOS у США і його продаж забороняються принаймні на два місяці.

    У Philip Morris заявили, що хочуть оскаржити це рішення.

    Позови, що базуються на тих же патентах, не мали успіху в європейських судах та Європейському патентному відомстві. Altria заявила, що співпрацює з PMI над планами на випадок непередбачених ситуацій і продовжує вважати, що патенти Reynolds є недійсними.

    "Порушення нашої інтелектуальної власності підриває нашу здатність інвестувати і впроваджувати інновації, а отже, зменшити вплив нашого бізнесу на здоров'я. Тому ми будемо рішуче захищати свою інтелектуальну власність у всьому світі", – заявила представниця Reynolds, дочірньої компанії British American Tobacco PLC.

    Наталия Софиенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.